MEDIA

Publiciteit

Organisaties die deelnemen aan MASFOR vertellen over hun visie en activiteiten in artikelen voor #herecomestheflood publicatie en hun activiteiten worden creatief in beeld gebracht door Rem, die eerder grote waardering oogstte voor zijn projecten Zeeuws Meisje #gelijkheid, #vrijheid en #broederschap . Door de bijzondere fotografie kregen de sociale thema’s veel media-aandacht in Zeeland en ver daarbuiten. De Zeeuws Meisje tentoonstellingen waren onder andere te zien in Den Haag, New York en Michigan.

 

De activiteiten van het MASFOR Klimaat en Water Netwerk kunnen door verschillende deelnemers onder de aandacht worden gebracht bij lokale en landelijke media. Ze worden  bovendien gedeeld via #makeastandfortheenvironment en www.masfor.org, ondersteund door de aanspreken beelden van Rem.

E-Pier Royal Schiphol Airport

Presentatie 6 maanden E-Pier Royal Schiphol Airport. Jaarlijks 5.900.000 bezoekers, ‘average dwelling time’ van 90 minuten en locatie waar de bezoeker op een spontane en positieve manier wordt geconfronteerd met vormgeving en leven met water in Nederland.

Rem & Vloed Omroep Zeeland