top of page

MASFOR NETWERK

Platform voor klimaat-
en waterbewustzijn

Met #herecomestheflood creëert Rem van den Bosch een platform voor klimaat- en waterbewustzijn, waar instanties, organisaties en bedrijven met het publiek in gesprek kunnen gaan over klimaat en water. Tijdens deze en andere ontmoetingen leren ze ook elkaar kennen en kunnen ze, bijvoorbeeld, nieuwe ontwikkelingen delen of samenwerking zoeken op het gebied van waterbeheer en klimaat.

Deelnemers aan het MASFOR netwerk

Het #herecomestheflood project wordt gedragen door verschillende organisaties die zich dag in, dag uit inzetten voor klimaat- en waterbewustzijn, zoals het Watersnoodmuseum , Geopark Schelde Delta en de Provincie Zeeland. Samen met Rem en nieuwe deelnemers geven ze vorm aan het MASFOR (make a stand for) Klimaat en Water Netwerk.

Hoe kan jouw organisatie participeren?

Je kunt aanhaken bij geplande activiteiten van het platform, en je kunt in samenwerking met Rem en andere deelnemers zelf ontmoetingen organiseren. Laat je ondervragen door schoolkinderen naar aanleiding van Rems lesprogramma; maak je eigen event om kennis en informatie uit te wisselen met betrokken organisaties en bedrijven; of praat met bezoekers van de tentoonstelling over hun verwachtingen en ideeën voor de toekomst. Er zijn talloze mogelijkheden. 

Meer weten over deelname aan het MASFOR Netwerk? Neem contact op

bottom of page