top of page

Lezing Ministerie Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

In het kader van de Nationale Klimaatweek 2023 mocht ik bij het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap een lezing en presentatie verzorgen. Ik heb verteld over de kracht van kunst, 'The Immersion Buoys' die zeespiegelstijging verbeelden, het project 'Here comes the Flood' waarin klimaatverandering en zeespiegelstijging centraal staat maar ook over de de drive achter mijn werk die terug te vinden is in het 7 generatie principe van de Haudenosaunee en een betere zorg voor de wereld.


Ook spraken we over oplossingen en de zoektocht naar je eigen kompas als individu, organisatie of bedrijf. Het was een mooie en levendige middag met uitwisseling van ideeën en meningen.


Dankbaar dat ik dit mocht verzorgen en mijn werk en visie voor het voetlicht mag brengen.


Fotografie: Alique van Nes
Comments


bottom of page