top of page

Uitnodiging verzorgen Rijnland lezing

Ik voelde me vereerd dat ik op uitnodiging van het Hoogheemraadschap van Rijnland dit jaar de Rijnland lezing mocht verzorgen. Ik heb hier verteld over een betere zorg voor de wereld en mijn bezoek aan het native volk Haudenosaunee en de filosofie van de Zeven Generaties. Daarnaast toonde ik fotobeelden uit het project rondom klimaatverandering en zeespiegelstijging #herecomesflood en toonde de Immersion Buoys die realiteit van stijgend water zichtbaar maken.


We gingen tijdens en na de lezing samen in gesprek over de thematiek van de lezing en de duurzame oplossingen voor de wereld. Ik was zeer onder de indruk van de kennis en interesse van het publiek. Het was een waardevolle ervaring en ik ben blij dat ik de kans kreeg om dit te delen met de bezoekers.

Comments


bottom of page